Tuesday, February 27, 2007
MAGDALENES
============
Ingredients:
125 gr de sucre
125 gr. de farina
4 ous
Raspadures de llimona
1 sobre de llevat
100 gr de mantega
1. Escalfa el forn a una temperatura elevada.
2. En un bol, bat els quatre ous sencers, rovells i clares, juntament amb el sucre, fins que quedi una crema espessa i esponjosa. Pot fer-ho amb un batedor.
3. Ratlla la part groga de la pell d'una llimona.
4. Tira-hi la raspadura de la llimona i ves-hi afegint la farina, barrejada amb el llevat, de mica en mica, fins que quedi tot pastat.
5. Escalfa la mantega en un cassó al foc fins que es fongui, però vigila que no bulli. Tira-li encara tèbia a la massa.
6. reparteix aquesa pasta en petits motlles de magdalenes; poden ser motlles de paper arrissat, untats en mantega.
7. Posa-les al forn, a temperatura regular, uns 20 minuts.
Gentilesa de la companya A.S.
============
Ingredients:
125 gr de sucre
125 gr. de farina
4 ous
Raspadures de llimona
1 sobre de llevat
100 gr de mantega
1. Escalfa el forn a una temperatura elevada.
2. En un bol, bat els quatre ous sencers, rovells i clares, juntament amb el sucre, fins que quedi una crema espessa i esponjosa. Pot fer-ho amb un batedor.
3. Ratlla la part groga de la pell d'una llimona.
4. Tira-hi la raspadura de la llimona i ves-hi afegint la farina, barrejada amb el llevat, de mica en mica, fins que quedi tot pastat.
5. Escalfa la mantega en un cassó al foc fins que es fongui, però vigila que no bulli. Tira-li encara tèbia a la massa.
6. reparteix aquesa pasta en petits motlles de magdalenes; poden ser motlles de paper arrissat, untats en mantega.
7. Posa-les al forn, a temperatura regular, uns 20 minuts.
Gentilesa de la companya A.S.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment